Acestea sunt cele trei ordine arhitecturale inventate de greci in Grecia Antica. Prin inventia lor si nu numai acestia au dat dovada de un simt dezvoltat al proportiilor in cautarea lor de a obtine constructiile functionale si estetice perfecte. Sunt multe cladiri valoroase in jurul nostru care au astfel de coloane. Incercati doar sa le observati si sa le apreciati la justa lor valoare.

Mituri si legende – Daca stai prea aproape de TV poti avea probleme de vedere.
Aceasta legenda a aparut in anii ’60, cand Compania General Electric a recunoscut ca exista o eroare in procesul de fabricare al televizoarelor
si acestea emiteau raze x in exces ce puteau fi daunatoare vederii daca stateai prea aproape de televizor.

Televizoarele moderne nu emit o asemenea radiatie. Nu iti pui in pericol vederea mai mult ca atunci cand citesti pe lumina slaba. Singurele probleme ar fi oboseala ochilor ca stai concentrat in acelasi punct pentru un timp indelungat, dar aceasta nu este permanenta.

Panourile solare polueaza?
Dupa ce panoul solar este montat si este in stare de functionare, nu mai creeaza nici un tip de poluare. Acest lucru ne ajuta sa amortizam repede orice tip de poluare ce a fost facuta pe parcursul procesului de fabricatie si transport, in comparatie cu alte surse de energie, care continua si produca poluare de-a lungul intregului proces de creare a energiei.